У Харкові та області до кінця тижня очікується похолодання.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі, пишуть Коментарі.

12 серпня стовпчики термометрів показуватимуть + 25 ... +27 градусів. Проте вже завтра, 13 серпня відбудеться похолодання .

Зазначимо, що позначки на градусниках в Україні почали впевнено падати вниз вже сьогодні: замість звичних +30-ти стовпчики термометрів показуватимуть +19 тепла (Суми). Завтра вночі в Харкові очікується до + 13-ти градусів тепла, а вдень повітря прогріється до +23-х. День обіцяє бути несприятливим для прогулянок, так як очікуються дощ і грози.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У наступні дні погода в Україні продовжить погіршуватися. В основному, стовпчики термометрів протягом тижня будуть показувати +20 ... +22 тепла.

Сонце вийде в Харкові лише 15 серпня, а до цього дня він залишатиметься під куполом циклону.

Нагадаємо, в четвер і п'ятницю, 13 і 14 серпня, нас знову чекають магнітні бурі. Досить сильні метеоудари не змусять себе чекати: їх очікують 21 і 22 серпня. Останній спалах цього місяця трапиться 29 серпня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тихо, сухо і свіжо — погода в Україні на 12 серпня обрадує любителів комфорту

Як повідомляє портал «Знай.иа» Погода на 12 серпня для всієї України: які області вмиються грозовими дощами

Також «Знай.иа " писав, що Киян попередили про загрозу, що насувається – остерігайтеся дерев і бережіть голови