У Харкові за вихідні стався справжній бейбі-бум. Про це розповіли в Харківському міському центрі здоров'я.

Повідомляється, що за останні три дні 7, 8 і 9 серпня в Харкові народилися 114 дітей.

У міському центрі здоров'я розповіли, що у п'ятницю 7 серпня в Харкові народилися 53 дитини: 27 хлопчиків і 26 дівчаток. Серед них дві двійні, а також два хлопчики, які були народжені в Харківському міському перинатальному центрі.

У суботу 8 серпня в Харкові народилися 39 дітей. З низ 25 хлопчиків і 14 дівчаток.

У неділю 9 серпня Харківський перинатальний центр поповнився 22-ма дітьми. З них 10 хлопчиків і 12 дівчаток. Серед них також була двійня з двох хлопчиків.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто зазначити, що раніше в Харкові народилася 41 дитина, серед яких були трійня і двійня.

Повідомляється, що в понеділок 27 липня в Харкові народилися 24 хлопчика і 17 дівчаток. З них одна трійня-хлопчик і дві дівчинки, які народилися в регіональному перинатальному центрі і одна двійня — дві дівчинки, які народилися в міському перинатальному центрі.

новонароджена дитина, кадр з відео, зображення ілюстративне: Facebook

Нагадаємо, що лісова красуня забігла до Києва на" екскурсію", руда бестія підкорила городян.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Самарському районі Дніпра на дорогу вилилася невідома речовина, яку прибирали рятувальники.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі активістка розповіла, що лікар вимагав гроші за проходження медичного огляду для її доньки.