У харківському клубі «Галактика» на вулиці 23-го Серпня затримали озброєних чоловіків. На місце викликали правоохоронців. Вони затримали озброєних хлопців.

Про це повідомили очевидці в соцмережах.

"Близько п'ятої години ранку біля «Галактики» зупинилася машина, з неї вийшли два хлопці (один в трусах), дістали з багажника "калаш" і стовбур - і закотили в клуб. Копи спрацювали оперативно, взяли типів і відвезли у райвідділ. Попередньо, "калаш" був страйкбольний, пістолет — травматичний", -написали очевидці .

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даним фактом місцевий відділ поліції проводить перевірку. Лише після проведення експертиз стане зрозуміло, чи була зброя бойовою.

Деталі інциденту встановлюється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Дозволити громадянам зброю" — доброволець ВСУ дав рецепт захисту від нападів у поїздах

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Полтавського терориста" Скрипника ліквідували на 9 день пошуків: "Він сам вибрав свій шлях..."

Також «Знай.ua» писав, що Заплатили великі гроші: "спільник" луцького терориста Кривоша вийшов на свободу. Застава за чоловіка внесли родичі