Український артист Сергій Бабкін виступив в Саду імені Тараса Шевченка в Харкові. Музикант несподівано для всіх виконав свій хіт «Єви і Адами», чим вразив всіх відпочиваючих у парку.

Про це повідомив сам артист на своїй особистій сторінці у Фейсбуці.

Сергій Бабкін, фото: соцмережі
Сергій Бабкін, фото: соцмережі

Бабкін катався по парку на велосипеді, і його увагу привернула вулична музыкантка, виконуюча хіт артиста. Сергій, недовго думаючи, взяв гітару, зняв взуття і приєднався до дівчини. На імпровізованій сцені зі звичайних килимів вони виконали пісню «Єви і Адами». Буквально за хвилини знайомий голос залучив всіх відпочиваючих у парку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Виявилося, що виступ Бабкіна в Харкові відбулося не випадково – це були зйомки святкового шоу «З Днем народження, Україно!», яке вийде в ефірі каналу «Україна» у День Незалежності, 24 серпня.

Сергій Бабкін, фото: соцмережі
Сергій Бабкін, фото: соцмережі

«Емоції дуже круті, навіть не пам'ятаю, коли востаннє брав участь у такому заході. Тим більше, в Харкові, в моєму рідному місті. Я тут живу, в цьому парку часто гуляю. Мені відразу сподобалася концепція номеру – все максимально відкрито і по-справжньому, так, як воно є насправді», – розповів Сергій Бабкін.

Сергій Бабкін, фото: соцмережі
Сергій Бабкін, фото: соцмережі

Концерт «З Днем народження, Україно!» відбудеться в форматі відео-подорожі по країні, гідами в якому будуть кращі українські артисти. Режисер-постановник – Олена Коляденко.

Хто ще з зірок візьме участь в шоу, поки зберігається в таємниці. Артисти вітчизняного шоубізу несподівано з'являться в знакових місцях різних регіонів України. А 24 серпня вся країна збереться перед екранами каналу «Україна» і відзначить День Незалежності улюбленими піснями зірок.

Сергій Бабкін, фото: соцмережі
Сергій Бабкін, фото: соцмережі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Мріяв з дитинства", - Сергій Бабкін креативно привітав дружину з 35-річчям, таке захоче кожна

Як повідомляє портал «Знай.ua» Куди там Волочкової, - Сергій Бабкін перетворився у балерину, справжній "рожевий" лебідь

Також «Знай.ua» писав, що Дружина Сергія Бабкіна Сніжана дала надію одиноким серцям, - як розпізнати справжню любов