Ні для кого не секрет, що мер Харкова Геннадій Кернес планує обиратися на третій термін. Але, мабуть, не всі харків'яни згодні з цим. В одному з під'їздів багатоповерхівок жителі побачили анти-рекламу меру міста.

Фотофактом поділилися в групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

На фото можна розгледіти, як невідомий на рекламній листівці Кернеса дописав свою фразу: " У кого нет ума - голосуйте за ".

Чиїх рук це справа - історія замовчує.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вибори - вибори. Керноси не бидори", " Також як з зелею буде, відсотків 70-80 проголосують за", " Жмут Бернеса - наш вибір!!!!", "Якщо чесно за**ався голосувати кого не вибери одна х...я", "підкажіть, за кого треба голосувати, а то я на зоні", " У кого немає гречки і аптечки, голосуйте серцем",- жартували городяни.

Нагадаємо, 28 червня 2020 року, в Харкові і областях з'явилася реклама, в тому числі і білборди з міським головою Геннадієм Кернесом, який вирішив переобиратися на новий термін.

В останньому інтерв'ю політик заявив, що піде на осінні вибори до міської ради і буде вести туди власну партію.

"Ми підемо на вибори самостійно, нашим Блоком Кернеса - успішний Харків". Я думаю, моя команда зробила досить, щоб мати успіх. Я сам теж піду на вибори", - сказав мер Геннадій Кернес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес "надовірявся" справам і згодував два мільйони новій партії - вибори на носі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Наповнений амбіціями Кернес наїхав на "вуйко" Садового - "Не склалося відразу..."

Також «Знай.ua» писав, що Соратник Кличка втекла від мера Києва до Кернеса - краще в метро