Сьогодні, 29 червня близько 10-ї ранку в поліцію надійшло повідомлення від 34-річного нардепа Миколаївської обласної ради про те, що його жінка вистрілила собі в голову.

Про це повідомила прес-служба поліції Миколаївської області.

“Сьогодні, 29 червня, близько десятої години ранку в поліцію надійшло повідомлення від 34-річного депутата Миколаївської обласної ради про те, що його дружина з травматичної зброї заподіяла собі поранення в голову. На місце події виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група, керівництво поліції. 33-річна жінка померла на місці події. Її чоловік перебував у квартирі. Зараз всі обставини і причини події розслідуються”, – йдеться в повідомленні.

Попередньо, як того вимагає процедура в таких випадках, розпочато розслідування за частиною 1 статті 115 ККУ (умисне вбивство).

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як стало відомо, скоїла самогубство Христина Івануна, дружина депутата Ігоря Івануни, який представляє партію «Батьківщина».

Христина Івануна, фото: соцмережі
Христина Івануна, фото: соцмережі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі полковник пустив кулю в лоб, поки дружина з донькою гуляли в парку

Як повідомляє портал «Знай.іа» Дніпрянин зробив харакірі за борги - вулиця в крові, очевидці посивіли

«Знай.іа» писав, що Під Дніпром банда іноземців з мотузками робили з пенсіонерами страшне