Поліцейські Ізюмського району протягом кількох днів виявили чотири факти незаконного перевезення деревини на території району. Вказані протиправні дії зареєстровані під час несення служби на карантинному посту, розташованому на автодорозі Київ-Харків-Довжанський.

Про це пише прес-служба поліції Харківської області.

Слідчим Ізюмського ВП ГУНП в Харківській області розпочато чотири кримінальні провадження за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. За вчинення даного злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вантажні автомобілі зі стовбурами сосни кількістю близько 100 кубічних метрів вилучено та поміщено під охорону територіального відділу поліції.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

До Ізюмського міськрайонного суду Харківської області поліцією направлені клопотання про арешт вилучено майна. Досудове розслідування триває.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківчанин злетів з котушок через страшні повені на Прикарпатті - "Досить вирубувати ліс, кур*и"

Як повідомляє портал «Знай.uа» IKEA продає 21 млн м² незаконно вирубаних Карпатських лісів, Янукович дозволив, – екологи

Також «Знай.uа» писав, що Зеленський перерахує дерева в затопленому Прикарпатті