Погода у Харкові на довгих вихідних буде спекотною і трохи дощовою.

Про це повідомили в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

В суботу в місті - мінлива хмарність, без опадів, вітер, 3-8 м/с. Температура повітря вночі – 14-16 градусів тепла, вдень – 29-31.

Спека, фото: Pxhere
Спека, фото: Pxhere

У неділЮ – мінлива хмарність, вночі - без опадів, вдень - місцями короткочасний дощ, гроза, град, шквали вітру – 15-20 м/с. Температура повітря вночі – 14-19 градусів тепла, вдень – 27-32.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У понеділок - хмарно з проясненнями.Короткочасний дощ, місцями гроза. Вдень місцями град, шквал 15-20 м / с. Вітер північно-західний, 5-10 м / с. Температура повітря: вночі-14 — 19, вдень 24 — 29 градуси тепла.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

А ось у вівторок в останній день червня, очікується мінлива хмарність. Без опадів.Вітер північно-східний, 5-10 м / с. Температура повітря: вночі-14 — 19, вдень 24 — 29.

Нагадаємо, раніше Град, смерч і нестерпна спека – розповіла синоптик, в яких областях українців чекає аномальна погода

Як повідомляє портал «Знай.ua» Мінімум алкоголю та чорних речей – лайфхаки від тревел-ведучого, як врятуватися від спеки

Також «Знай.ua» писав, що Погода в Україні на 26 червня дозволить нарешті заховати дощовики