Мешканці одного з багатоповерхових будинків у Харкові незадоволені тим, що у них у дворі поставили овочевий намет.

Про це повідомили на Телеграм-каналі "Kharkiv Journal".

Як стало відомо з повідомлення, то намет стоїть за адресою вул. Тракторобудівників, 138а. І це все без дозволів та відповідних документів. Мешканці навіть викликали поліцію, але вони "знизали плечима".

До того ж, харків'яни тепер страждають від того, що через цю незаконну торгівлю з'явилася сморід і мухи.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Поставили намет ПРЯМО БІЛЯ БУДИНКУ, Тракторобудівників 138А. Природно без документів, без дозволу! ДОСТАТНЬО ЗАПЛАТИТИ Дільничому! Мешканці скаржаться, викликали поліцію, але вони тільки знизали плечима. Дільничний 606 микорайона, сам дозволив поставити палаткус овочами,поруч з житловим будинком, влітку, сморід, мухи додаються. Продавець - неповнолітня дівчинка",- написано в повідомленні.

Нагадаємо, в Бердичеві продавщицю побили за зауваження з приводу маски.Повідомляється, що в неділю, 21 червня, на Центральному ринку Бердычева продавщиця зробила зауваження місцевому жителю за те, що у нього не було захисної маски.

По всій видимості це зачепило переконання відвідувача, які він ставить вище закону, та інших людей.

Зауваження дуже розлютило чоловіка і він сильно штовхнув жінку. В результаті продавщиця впала і отримала тілесні ушкодження.

За словами очевидців, за жінку заступився випадковий перехожий, який також постраждав від дій агресивного відвідувача.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Немнжко правди: кияни красномовно показали імітацію боротьби з МАФами

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Львівщині торгують продуктами "з землі", на які начхали навіть пси

Також «Знай.ua» писав, що В Дніпрі накрили мережу студій фільмів для дорослих - заробляли шалені гроші під носом у Філатова