У Харкові невідомі спалили авто відомої блогерки й чемпіонки України з фітнес-бікіні Тетяни Коряк.

Про це блогерка розповіла на своїй сторінці в Інстаграм.

Так, стало відомо, що у ніч на 20 червня в Харкові на проспекті Перемоги спалили авто відомої блогерки Тетяни Коряк. За однією з версій слідства причиною цього може бути скандал з пластичною операцією, яку зробили її подрузі. Відомо, що її подруга боролася з полтавською клінікою пластичної хірургії, де раніше їй спотворили груди. У зв'язку з цим Коряк публічно підтримала свою подругу.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео


За словами постраждалої, неподалік від місця злочину знайшли обгорілий одяг імовірного палія, а також мобільний телефон. Вона додала, що машина була застрахована, тому не сильно засмучена.

"Подивилися відео з камер спостереження, і людина явно не вивчила в YouTube як правильно підпалити машину", – написала Коряк в Instagram.

Також відом, що вогонь від автівки блогерки перекинувся на сусіднє авто. За інформацією поліції, зловмисник вже затриманий. Ним виявився 32-річний місцевий житель. За злочин чоловікові загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 10 років.

Нагадаємо, Знай писав, що на тернопільщині чоловік бігав з сокирою за односельцями.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Знай повідомляв, що вагітна жінка потрапила під колеса автомобіля.

Нещодавно Знай передавав, що в Таїланді знайшли тіло зниклої журналістки з Тернополя.