В Харківській області врятували косулю, яка застрягла в паркані. Як повідомили очевидці, тварина не змогла пролізти через прути огорожі, що оточує силікатний завод у селищі Солоницівка, Дергачівського району.

Про це повідомили очевидці в соціальних мережах.

Косулю виявили працівники силікатного заводу і вони ж і викликали рятувальників. Для звільнення косулі були викликані зооволонтери. Косулю змогли витягнути. За словами очевидців, тварина поранила бік, і її забрали в ветклініку.

козуля, фото: Марина Князєва(Фейсбук)
козуля, фото: Марина Князєва(Фейсбук)

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На жаль, пізніше у "Службу порятунку тварин" повідомили, що косуля загинула.

"У Солоницівці люди знайшли травмовану тварину.
За рекомендаціями ветеринара вкололи протишокову, але, на жаль, тварина по дорозі до лікаря померла. Травма була не сумісна з життям ", — розповіли у "Службу порятунку тварин".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пес привів додому бездомного кошеняти, з крихітної звірятка виріс величезний красень

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові врятували чотирьох голодних переляканих малюків - мама зникла, залишилися зовсім одні

Також «Знай.ua» писав, що У Києві зруйнували сім квартир, щоб врятувати "замурованного" у вентиляції малюка