У Харкові комунальники були помічені за недбалим ставленням до своїх робочих обов'язків. А саме, як вони залишають сміття лежати в парку, не утилізуючи його.

Фото поділилися в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

На фото можна розгледіти, як комунальники поміняли повний сміттєвий пакет на новий, але от невдача, старі пакети зі сміттям ніхто не виносить і вони залишаються лежати біля урн.

"На П'ятихатках х**ві комунальники просто повісили новий пакет, а повний кинули поруч з урною. Довіряємо робимо",- підписав фото автор.

фото: соцмережі
фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

" Новини, які ми заслужили", " Зелені, як припиздент!", А ти якого х*я не прибрав?", "Що попало."," Пакети змінює Маша, а забирає Міша. Міша прийде і забере",- коментували користувачі соцмережі.

Нагадаємо, львів'яни скаржаться на гори сміття біля будинків, які не вивозять комунальники.

Так, львів'яни скаржаться на купи сміття під будинком на вулиці готелю Львів. Місцеві жителі відзначають, що незважаючи на обіцянки сміття не вивозиться.
"Пан Андрій Садовий обіцяв, що буде прибирати наше сміття, або забере баки. Як ми бачимо, сміття не прибирають, хоча так два місця поспіль прибирали і закрили. В низу ми бачимо, що у нас є фрі-хаус, тут люди купують їжу і їдять. Пан Садовий, вам не соромно?", - зазначила львів'янка Наталія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпрянка "колекціонувала" сміття 20 років — у сусідів здали нерви, довелося викликати Камази

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Запоріжжям неадекват влаштував пекло сусідам, люди бояться за свої життя, - "Черв'яки зі стелі і ніж в дверях..."

Також «Знай.ua» писав, що Під Запоріжжям чоловік оголосив війну сусідам - гори сміття і трупний запах отруїли життя всьому будинку