Під Харковом правоохоронці розшукують Костянтина Авер'янова, який пішов з дому більше місяця тому і до сих пір про нього нічого не відомо.

Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області.

В Харківській області розшукують зниклого безвісти Костянтина Авер'янова 1972 року народження.

Як стало відомо з повідомлення, то мешканець міста Лозова пішов з дому 14 березня і до цих пір про його місцезнаходження нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Прикмети Костянтина: зріст приблизно 175 сантиметрів, волосся коротке темне, очі карі, статура худорлява.

Правоохоронці звертаються до усіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження громадянина, і просять повідомити про це в поліцію за телефонами : 102 0574590064, або +380667084960 (Максим).

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Нагадаємо, в Харкові рідні шукають Ушакова Олександра і ніяк не можуть його знайти. Чоловік пішов гуляти і додому не повернувся.

Про зникнення написали в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як стало відомо з повідомлення, то чоловік зник вночі з 14 на 15 червня, близько 12-ї ночі.За попередньою інформацією 55-річний Олександр вийшов пройтися і додому не повернувся. При собі ні документів, ні телефону не мав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Франківську пропав молодий любитель спиртних напоїв - особливі прикмети і фото

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві безслідно зник сивий пенсіонер з борідкою, - рідні не сплять другу добу

Також «Знай.ua» писав, що Під Харковом зник темноволосий чоловік у спортивних штанях - рідні шостий день не знаходять собі місця