У Харкові невідомі скинули вибуховий предмет з даху багатоповерхівки. Про це повідомили у місцевій поліції.

Про вибух серед житлових будинків стало відомо пізно ввечері у пятницю, 12 червня. Близько 21:00 про подію правоохоронцям повідомила налякана місцева мешканка, яка стала свідком вибуху.

Зазначається, що внаслідок події на вулиці Зерновій у Слобідському районі Харкова, поблизу п'ятиповерхового будинку стався потужний вибух. Лише дивом минулося без постраждалих.

На місці події працювали співробітники поліції та вибухотехніки. За вказаною адресою було виявлено невідомий металевий предмет циліндричної форми, який попередньо ідентифікували як ручну гранату.

Наразі правоохоронці вирішують питання про класифікацію події. Крім того, розшукуються особи, які могли вчинити подібні хуліганські дії.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві чоловік ледь не підняв у повітря супермаркет через те, що не хотів вдягати маску

Як повідомляє портал «Знай.uа» Потужний вибух у Львові зірвав двері з петель, стеля луснула - господар квартири в реанімації

Також «Знай.uа» писав, що Смертник підірвав себе біля військової бази — країна в паніці