Мер Харкова Геннадій Кернес задекларував свої доходи за 2019 на загальну суму 20 млн гривень 64 млн гривень готівкою.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Кернес задекларував заробітну плату у Харківській міськраді у розмірі 1,15 млн гривень. Левову частку отриманого прибутку - 18,9 млн гривень - чиновнику принесли дивіденди від "Фінекс-Капітал" , а також 6 тис. гривень відсотків від Універсал Банку та 2,9 тис. відсотків від Скай Банку.

Всього у Кернеса на рахунках у різних банках знаходиться 17,3 млн гривень і 18,3 тис. доларів.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Готівкою у нього є 64 млн гривень.

Мер Харкова так само задекларував оренду частини (7 кв. м) житлового будинку та оренду кімнати в Харкові.

Зате колекція годинників мера Харкова просто вражає, Кернес володіє 11 годинниками: Patek Phillipe, Rolex, F. P. Journe, Cedrik Johner, Jaeger-LeCoultre, Audemars Piguet, Franck Muller; але їх вартість не вказана.

Також мер задекларував інвалідне крісло-коляску з електроприводом.

Геннадій Кернес та Геннадій Труханов
Геннадій Кернес та Геннадій Труханов

Крім того, Кернес володіє 10 акціями акціонерної компанії "Харківобленерго", 10 акціями ПРАТ "Харківенергозбут" і 7 тис. інвестиційними сертифікатами товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами "Фінекс-Капітал".

Також мер задекларував оплату послуг в Німеччині на суми 887,5 тис. гривень та 949,7 тис. гривень.

Крім того, Кернес подав повідомлення про суттєві зміни, в якому вказав наркозно-дихальний апарат від швецького виробника Maquet Gettinge Group, вартістю 2,6 млн гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нульова декларація - Зеленський анонсував загальний перепис доходів в цьому році

Як повідомляє портал «Знай.ua» Син Віктора Ющенка виявився власником автовокзалів у Франківську - ось звідки "капають" шалені гроші

Також «Знай.ua» писав, що Арахамія задекларував величезне стан - мільйони готівкою і колекція годинників