Вчора, 26 травня о 13:24 у харківському ломбарді,який розташований на вулиці Людвіга Свободи, спрацювала тривожна сигналізація. Чергова охорона негайно передала інформацію найближчому екіпажу поліції охорони.

Про це передає прес-служба поліції Харківської області.

"Прибувши за вказаною адресою, ми побачили каністру на підлозі і чоловіка з запальничкою в руках. Часу на роздуми не було, тому мій напарник Денис Руденко відразу схопив громадянина за руки і ми разом вивели його на вулицю для з'ясування обставин події",- розповів поліцейський охорони Ігор Богуненко.

Затриманий 56-річний чоловік вів себе неадекватно, чинив опір і погрожував помститися касиру за неробочий телефон, який він начебто купив днями раніше саме в цьому ломбарді.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

На місце виїжджало керівництво, слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції і працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Поліція провела огляд місця, вилучила речові докази та записи з камер відеоспостереження.

Як з'ясували поліцейські, то три дні тому чоловік придбав у даному ломбарді мобільний телефон. 26 травня він вирішив його повернути і прийшов в установу. Працівники ломбарду дали йому зразок для написання заяви про повернення, але його це не влаштувало. Через годину чоловік повернувся і розлив на себе, підлогу і віконце приміщення горючу рідину з каністри, яку приніс з собою.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Завершити задумане йому завадили працівники Управління поліції охорони, які оперативно прибули на місце спрацювання тривожної сигналізації.

Слідчі Шевченківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу України.
Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до 2 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нацбанк опублікував нові правила для ломбардів — несіть валюту

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві нахабний злодій спокусився на улюблений транспорт Кличко - здавав в ломбард заради дози

Також «Знай.ua» писав, що Розквасив обличчя та відібрав телефон: маленька харків'янка потрапила в біду на очах у всього міста