У Харкові призначили службове розслідування за фактом вимагання співробітниками правоохоронних органів хабара у власника аптеки.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

У поліції повідомили, що в мережі Інтернет був опублікований відеоролик, на якому двоє співробітників Краснокутського відділення нібито вимагають гроші у власника аптеки за непритягнення його фармацевтів до кримінальної відповідальності за реалізацію ліків без рецепту. Даний відеоролик датований 19 березня 2020 року.

Працівники інспекції з особового складу УКЗ ГУНП в Харківській області за даним фактом проводять службове розслідування. Його матеріали будуть передані до прокуратури для прийняття процесуального рішення.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нв відеоролику можна побачити як в аптеку заходять двоє чоловіків у цивільному одязі, які демонструють продавцю посвідчення співробітників поліції і вимагають пояснення щодо продажу нарковмісних препаратів без рецепту. Після цього правоохоронці за хабар погоджуються "закрити очі" на правопорушення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Одесі копи заради викупу викрали дівчину, - "заліпили рот скотчем і вимагали грошей"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Львів'яни підловили копів на ганебному занятті брали це в руки не соромлячись

Також «Знай.ua» писав, що Під Харковом схопили чорного лісоруба" в погонах