В одному з найулюбленіших місць для проведення дозвілля харків'ян вирішили подбати про чистоту і встановили "добрі таблички" з правильними закликами. Про це розповіли в Telegram-каналі "ВІХА (Харків) Вдома".

Повідомляється, що в Харкові, на території Сажиного яру встановили кілька табличок з закликами стежити за навколишнім середовищем, дотримувати чистоту і не залишати без уваги дітей.

На каналі розмістили чотири фотографії з різними варіантами табличок, які розташовані в різних місцях.

"Як чудово, що Ви не курите", "Чудово, що Ви стежите за дітьми", "Як гарно, що Ви прибираєте за собачками", "Хіба не прекрасно, коли чисто?" - написано в тексті встановлених табличок.

Автори Telegram-каналу позитивно сприйняли цю подію і додали, що таке нововведення дуже мотивує.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Добрі таблички: Telegram-канал ВІХА (Харьков) Вдома

"В Саржиному Яру поставили добрі таблички. Мотивує, згодні?" - підписали публікацію в Telegram-каналі "ВІХА (Харків) Будинку"

Варто відзначити, що в Саржиному Яру досить часто відпочиває велика кількість людей, що має наслідки у вигляді сміття. Мабуть таким чином влада міста вирішила нагадати харків'янам, що треба бути уважнішим по відношенню до навколишнього середовища.

Нагадаємо, раніше харків'яни наплювали на карантин і заполонили улюблені місця для прогулянок.

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'яни звернулися в мерію з проханням привести в порядок берег річки Лопань.

Також Знай.uа" писав, що в Тернополі місцеві жителі очистили озеро.