У Харкові безвісти пропала малолітня дитина. Про це повідомляють в Національній поліції області.

Повідомляється, що розшуком дитини займається Немишлянський відділ поліції. Зниклий – Герман Корсуков 2010 року народження. Ще 17 травня, у неділю, рано вранці він самовільно пішов з дитячого відділення харківської лікарні, де перебував на лікуванні.

За даними правоохоронців, зріст 10-річного хлопчика – близько 146 сантиметрів, худорлявої статури, темноокий, темноволосий. Особлива прикмета – дитина має проблеми з мовленням.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Коли його бачили востаннє, він був одягнений в кофту зеленого кольору, з малюнками, і такого ж кольору штани.

Всіх, хто володіє якою-небудь інформацією про зниклого хлопчика, просять повідомляти про його місцезнаходження на гарячу лінію поліції.

Нагадаємо, під Києвом, у селі Личанка Києво-Святошинського району, розшукують неповнолітнього хлопця, яка зник ще 9 травня.

Нагадаємо, раніше На Львівщині пропала юна блондинка з рюкзаком, родичі б'ють тривогу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом пропала юна красуня з червоними волоссям, особливі прикмети і фото