У Харкові шукають неповнолітню дівчинку, яка вийшла з дому і не повернулася назад.

Так, у Харкові шукають Злободскую Анастасію 2004 року народження, відомо, що дівчина вийшла з вдома 13 травня близько 8:00 і до цього часу не повернулася. Зараз про її місцезнаходження нічого не відомо. Телефон дівчини відключений.

Особливі прикмети зниклої: зріст близько 165 см, худорлявої статури, волосся світло-русяве нижче плечей, очі блакитні. Дівчина була одягнена в шкіряну куртку чорного кольору.

Злободская Анастасія


Якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за номером телефону 050-281-15-84. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я дівчини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві зник усміхнений школяр в окулярах, батьки благають про допомогу

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.uа На Львівщині зник молодий хлопець у шкіряній куртці, мати сходить з розуму - прикмети і фото

Знай.uа писав, що У Львові зник молодий хлопець у кепці, сестра благає про допомогу