Володимир Козбан розповів у суді, що б'ючи 17-річного хлопця, він захищав свою дочку.

Так, фігуранти кримінальної справи про жорстоке побиття 17-річного хлопця В'ячеслава під Харковом запевняють, що тут насправді не все так просто, як може здатися на перший погляд. Підозрюваний - Володимир Казбан, батько дівчини, пояснив, що "захищав свою дочку".

Підозрювані Дмитро Беливец і Володимир Казбан, скрін з відео


"У кожного своя правда. Просто покопайтеся в цих всіх подробицях щодо цієї ситуації. Я повторюся, я захищав свою дочку. Запитайте у неї, вона дасть свідчення, так зрозуміліше буде - не з чиїхось слів, а безпосередньо від неї. Мені більше нічого додати", - сказав чоловік.

Орджонікідзевський районний суд Харкова обрав чоловікам, підозрюваним у зґвалтуванні і тортурах підлітка, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Нагадаємо, під Харковом двоє чоловіків жорстоко побили і зґвалтували 17-річного підлітка.

Як повідомляв портал Знай.ua , 6 травня на Харківщині в Рогані на зупинці знайшли побитого підлітка.

Також Знай.ua писав, харківські поліцейські затримали чоловіка, який на вулиці пограбував дівчину.