Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавіруса. Але, вже з 11 травня в Україні почнуть послаблювати карантинні заходи. Але за словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля метро відкриють на передостанньому етапі виходу з карантину.

Так, відомо, що метро запрацює для деяких категорій громадян на третьому етапі виходу з карантину, а для всіх - на четвертому.

Шмигаль, скрін з відео
Шмигаль, скрін з відео


"Метро — це передостанній етап завершення карантинних заходів у зв'язку з високою ймовірністю, навантаженням, таким чинником, як можливість зараження в метро, швидкого поширення епідемії у великих містах", - розповів він.

Наземний громадський транспорт буде регулювати місцева влада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, голий Юрій Ткач із "Кварталу 95" розповів про позитивні моменти карантину.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , безполітною зони, польові лікарні і намальовані клієнти — як коронавірус змінив світ.

Знай.ua писав, "Якщо скасувати карантин – це плюс 120 тисяч смертей" - Зеленський попередив українців у новому зверненні.