В найближчі дні будуть дощовими, місцями очікуються град і сильний вітер. У зв'язку з погіршенням погодних умов оголошено штормове попередження.

За даними Харківського регіонального гідрометцентру:

5 і 6 травня у Харкові пройде дощ. Очікуються грози, місцями град і шквали 15 - 20 метрів на секунду. Температура повітря підніметься до 20-22 градусів тепла. Ближче до вихідних очікується невелике похолодання.

7 травня. Хмарно з проясненнями. Місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-західний, 7 - 12 м / с. Температура вночі 7 - 12 ° тепла, вдень 13 - 18 °.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere


8 травня. Хмарна погода. Невеликий короткочасний дощ. Вітер південно-західний з переходом вдень на північно-західний, 5 - 10 м / с. Температура вночі 6 - 11 ° тепла, вдень 12 - 17 °.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

9 травня. Хмарно з проясненнями.Невеликий короткочасний дощ.

Вітер північний, 5-10 м / с. Температура повітря: вночі 6 — 11° тепла, вдень 12 — 17°.

При цьому в період з 5 по 11 травня у лісах Харківської області переважатиме надзвичайна пожежна небезпека, повідомляють у Львівському гідрометцентрі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода на 5 травня – Україна вмиється дощами і підбадьоритися градом

Як повідомляє портал «Знай.ua» Прогноз погоди на завтра закриє українців у будинках - нещадні зливи, грози і град

Також «Знай.ua» писав, що Прогноз погоди на травень: примхи стихії зіпсують українцям ослаблення карантину