У Харкові під стінами ОДА зібралися десятки протестуючих проти скандального призначення.

Про це повідомляє інформаційний портал "Вечірній Харків".

Так, в Харкові у понеділок, 4 травня біля ОДА зібралися люди, що вимагають скасувати рішення про призначення Євгена Грицькова головою координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання.

Учасники акції вимагають скасувати рішення про призначення Євгена Грицькова


Харківські патріотичні організації вийшли на мітинг"Декомунізація ХОДА: Проти зрадницьких призначень!". Зазначимо, що напередодні Олексій Кучер призначив головою координаційної ради з питань націонал-патріотичного виховання в області свого заступника Євгена Грицькова.

Варто відзначити, що в 2015 році Євген Грицків балотувався до обласної ради від Опозиційного блоку, а 8 травня 2018 року взяв участь разом з екс-губернатором Михайлом Добкіним у своєрідній фотосесії з Прапором Перемоги і забороненими в Україні георгіївськими стрічками на піджаках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Білецький прокоментував призначення на пост одного Добкіна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, дружок Добкіна переметнувся до Кучеру і буде вчити харківську молодь патріотизму.

Також Знай. ua писав, що Венедиктова чесно відповіла на запитання про справу Гандзюк, Шеремета і свою відставку.