Міністр охорони здоров'я розповів, що необхідно продовжити карантин до серединны травня.

Про це Максим Степанов розповів під час чергового брифінгу.

Так, під час брифінгу Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що карантин необхідно продовжити до 12 травня. Але незважаючи на продовження карантинних заходів, Кабмін все ж може почати послаблювати їх.

Так, українцям можуть почати дозволяти гуляти в парках і відвідувати музеї і бібліотеки за умови дотримання заходів індивідуального захисту, а також дистанції і обмеження кількості осіб. Також все ж потрібно буде робити температурний скринінг.

Максим Степанов, скріншот: YouTube
Максим Степанов, скріншот: YouTube


За словами Степанова, Україна найближчим часом отримає 71 тисячу костюмів біологічного захисту. Їх розподілять по регіонах серед лікарень та мобільних груп, які працюють з Covid-19.

Також Міністр охорони здоров'я прокоментував ситуацію з тим, що напередодні 7 областей не подали інформацію про підтверджені випадки коронавірусу. Степанов зазначив, що в деяких випадках стався технічний збій, в інших - людський фактор. При цьому, за словами міністра, на Великдень мало хто звертався в лікарню з симптомами Covid-19.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viberщоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що доктор Комаровський випустив чергову серію відповідей на питання публіки Covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua ", кров Тома Хенкса допоможе вченим в розробці вакцини від коронавірус.

Також "Знай.ua писав, як лікують від вірусу в київській лікарні.