У Харкові на одній з вулиць міста помітили оригінальний балкон, вікна якого повністю закладені цеглою.

Відповідне фото з'явилося в соціальній мережі instagram в спільноті " h_kharkov".

Так, в Харкові помітили незвичайний балкон. Вікна цього балкона повністю закладені цеглою. Деякі користувачі мережі відзначили, що власники цієї квартири буквально сприйняли прохання самоізолюватися під час карантину через пандемію коронавіруса.

"Коли сприйняв все занадто буквально", - сказано в повідомленні " h_kharkov".


Користувачі мережі неоднозначно відреагували на цю новину в коментарях.

"Він походу готується до апокаліпсису, що знає напевно", "Втеплився, щоб в хату протяги не задував", "Якщо це не гозоблоки то в перспективі співчуваю сусідам", "Замурували демони!", "Так походу там бабки лежать", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншот

Скріншот

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше 115 років з дня народження Сальвадора далі: що геній сюрреалізму розповідав про себе.

Як повідомляє портал Знай.uа Художник перетворює харчової сміття у твори мистецтва. Його фантазія не має меж. Завдяки своїй творчості він став популярним в мережі.

Знай.uа писав, що Портрет інтернет-зірки прикрасив стіну будинку під Одесою: яскраві фото доброзичливою морди.