Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. Через це закрили всі заклади, крім заправок, аптек і продуктових магазинів. Також закрили всі навчальні заклади. Посилені карантинні заходи торкнулися і закриття метрополітену в Харкові.

У зв'язку з цим деякі заповзятливі українці вирішили трохи підзаробити. Так в мережі з'явилася оголошення про продаж "Запаху метро". Його можна придбати всього за 10 гривень, він упакований в герметичний поліетиленовий пакет.

Скріншоти


"Мамкині бізнесмени створюють все нові стартапи", - сказано у повідомлення "h_kharkov".

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на такий стартів харків'ян.

"Бл*дь, його повинні по 8 продавати, що б за каноном було", "Використовуй газ правильно, почни продавати", " Сильне вкладення", "Дуже актуально", "Продам запах долара по 8", "За цей запах можна і 50 віддати", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російська продезінфікувала купюри в мікрохвильовці, залишившись без заощаджень

Як повідомляв портал Знай.ua сотні тисяч захисних масок з Китаю виявилися бракованими

Знай.ua писав неадекватна жінка одним кашлем знищила продукти на 35 тисяч доларів