У Харкові в п'ятницю 20 березня буде сонячно і ясно. Дощів не буде, пророкують на сайті Sinoptik.

Температура повітря 20 березня в Харкові затримається на позначці в 7-11 градусів тепла, а вночі похолодає до 5 градусів нижче нуля.

Найтеплішим цей день, 20 березня, в Харкові був в 1990 році, коли в повітрі зависли 20,4 градуси вище нуля. А найхолоднішим – в 1963 році, тоді все замерзло в 21,0-градусному морозі.

Погода в Україні 20 березня, Укргідрометцентр

За народним прогнозом погоди у цей день, 20 березня, шанувався священномученик Василій, єпископ Херсонський Таврійський. Зазвичай до цього часу холоду остаточно відступають, а на вулиці тримається переважно плюсова температура. Однак вночі все ще можливі заморозки, які перетворюють подтаявшие доріжки в крижані ковзанки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Якщо на ніч збираються хмари, то ніч буде морозною. Якщо вдень крапель, а вночі знову замерзають бурульки – влітку варто чекати хорошого врожаю конопель. Яскраво-жовтий захід з червоними проблисками – до сильного і холодного вітру. Качки чистять пір'я і змащують їх жиром – прогноз швидкості відчутно зіпсується.

Як повідомляв Знай.ua якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які маски та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Все будуть завозити в необхідних кількостях.