На Харківщині сталася страшна НП, дитина, захищаючи матір, напала на бабусю з ножем.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Харківській області.

У вівторок, 10 березня в поліцію надійшло повідомлення про те, що в селі Геничевка дитина поранила свою бабусю ножем. На місце події виїхав наряд патрульної поліції.

Дитина, захищаючи матір, напав на бабусю з ножем, Фото Національної поліції


Правоохоронці з'ясували, що між мамою дівчинки та її бабусею стався конфлікт. Цей конфлікт швидко переріс в бійку. Все це бачила 7-річна дівчинка, вона вирішила захистити свою матір і схопила кухонний ніж і кілька разів вдарила ним бабусю в спину.

Дитина, захищаючи матір, напав на бабусю з ножем, Фото Національної поліції


Відомо, що 43-річну мешканку села доставили в реанімацію Зміївської лікарні з колото-різаними пораненнями спини у важкому стані.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дитина, захищаючи матір, напав на бабусю з ножем, Фото Національної поліції

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Перерізали горло і спалили - у Харкові судять підозрюваних у звірячому вбивстві дівчини, озвучений вердикт

Як повідомляє портал Знай.uа Під Києвом труп немовляти знайшли у сміттєвому баку - народила і викинула, як непотріб

Знай.uа писав, що У Києві з Дніпра виловили понівечене тіло, розрубане навпіл - відео не для людей зі слабкими нервами