В Харківській області пацієнт напав на екіпаж карети швидкої допомоги. Про це повідомили в Харківському обласному центрі екстреної медичної допомоги. Інцидент стався дев'ятого березня. Постраждали лікар і фельдшер, в даний час вони знаходяться в лікарні.

Головний лікар Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта сказав, що потерпілий лікар в результаті нападу в Індустріальному районі Харкова, досі перебуває в лікарні.

фото лікарні, скрін з відео
фото лікарні, скрін з відео

П'яна компанія викликала швидку до свого друга, який втратив свідомість. Постраждалий також був побитий, але його друзі не змогли розповісти, коли і як це сталося. Після того, як лікар з фельдшером надали потерпілому допомогу, їх звинуватили у крадіжці телефону і почали бити. Медики натиснули тривожну кнопку, приїхавший на місце події поліцейський патруль знайшов "зниклий" мобільний телефон у одного з учасників нападу. Зараз постраждалий фельдшер перебуває вдома, а лікар все ще отримує медичну допомогу в лікарні. За попередніми даними, у нього струс мозку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, раніше Українці будуть викликати швидку і копів однією кнопкою, як буде працювати нова система

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві лікар порушив клятву Гіппократа і залишив помирати молодого хлопця

Також «Знай.ua» писав, що У Миколаєві пасажир кулаком переконав водія зробити зупинку в недозволеному місці, відео