14 лютого відзначають свято всіх закоханих - День Святого Валентина, незмінні атрибути якого - листівки у формі серця. Так, харків'янин вирішив оригінально привітати свою другу половинку з цим святом і вирішив подарувати гігантське серце.

Відповідне фото опублікували в соціальній мережі Instagram в спільноті "Х**вий Харків".

Так, у п'ятницю, 14 лютого харків'яни помітили на вулицях міста двох хлопців, які несли гігантське серце. Воно було настільки великим, що займало майже всю пішохідну частину вулиці. Мабуть, таким незвичайним способом харків'янин вирішив привітати свою другу половинку Днем Святого Валентина.

Харків'янин вирішив оригінально привітати свою другу половинку


Харків'яни в коментарях неоднозначно відреагували на це фото.

"Краще б шавухи їй затарив", "Мужик старається ,що може бути краще", "Два закоханих Валентина", "Краще пива собі купи", "Одну бабу на двох ділять", "Вони викидати його несуть і за пивком", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншоти

Скріншоти

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, ПЦУ розвінчує міфи про святого Валентина і взагалі хоче перенести свято всіх закоханих на іншу дату.

Як повідомляв портал Знай.uа , зоопарк Сан-Антоніо запустив спеціальну акцію для всіх, кого кинули перед Днем закоханих.

Також портал Знай.uа писав, які квіти можна дарувати на День Святого Валентина і чому.