Районний суд Полтави обрав запобіжний захід для дівчини, яку підозрюють у вбивстві інструктора тиру.

Про це повідомляє "Суспільне Полтава".

18-річну дніпрянку Вероніку Моторну підозрюють у вбивстві інструктора тиру 65-річного Ігоря Смолянінова. У Жовтневому районному суді Полтави відбулося засідання в закритому режимі, де дівчині обрали запобіжний захід. Так, дівчину будуть утримувати під вартою 60 діб без права внесення застави.

Перед засіданням журналісти поспілкувалися з підозрюваною, де вона зізналася, що це вбивство було випадковим і вона не хотіла щоб чоловік помирав. Проте варто відзначити, що після засідання суду, коли Вероніку супроводжували правоохоронці журналістам вдалося зняли, як вона показує їм середнього пальця.

Скріншот


Під вартою Вероніку Моторну будуть утримувати до 7 квітня. За скоєне їй загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Відзначимо, що раніше Вероніку вже розшукувала поліція. Улітку 2018-го року вона втекла з оздоровчого табору, розташованому в с. Красне на Херсонщині. Тоді, вони нібито хотіла поїхала додому в Дніпро.

Це дівчина, яка застрелила інструктора тиру 65-річного Ігоря Смолянінова. На відео вона «каїться», але на фото здається, що зовсім ні... Жотневий райсуд Полтави арештував без права на заставу 18-річну дівчину. Звати підозрювану Вероніка Моторна. Засідання відбувалося у закритому режимі, але перед тим вона встигла сказати журналістам, що вбивство було випадковим, і вона не хотіла, аби чоловік помер. Раніше Вероніка Моторіна уже розшукувалася поліцією. Улітку 2018-го року вона втекла з оздоровчого табору, розташованому в с. Красне Скадовського району на Херсонщині. Нібито збиралася поїхати додому в Дніпро через Херсон. Серед прикмет розшукуваної вказувалося, що неповнолітня постійно ходить в темних окулярах і навушниках. І що при собі мала м'яку іграшку. Під вартою Вероніка Моторна буде до 7 квітня. За скоєне її можуть ув'язнити на 15 років.

Geplaatst door Оперативний op Zondag 9 februari 2020

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, найогидніший терорист у світі Брейвік незадоволений своєю PlayStation.

Як повідомляв Знай.uа у Тернополі двох чоловіків на смерть завалило землею посеред ночі, заробітки обернулися трагедією.

Знай.uа писав, відгризли зголоднілі собаки: правоохоронці знайшли чоловіка без голови.