В Харкові в одному з місцевих магазинів продають шоколадні фігурки пістолета і чоловічого статевого органу.

Відповідне фото опублікували в Instagram в спільноті "Х**вий Харків".

Так, городяни помітили в Харкові в магазині Катюша на вулиці 23 августа незвичайні шоколадні фігурки. Там можна придбати шоколадну фігурку пістолета за 38 гривень. Також тут можна придбати шоколадний чоловічий статевий орган за 97 гривень, який співробітники магазину підписали "Дар Божий".

Скріншоти


Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це фото в коментарях.

"Це до дня святого Валентина", "Стволи продають", "А шоколад не смачний", "Зверніть увагу на цінники пістолет - 1шт, а Божий дар цілих 250 грам", "Це для самотніх на 14 лютого", "Треба зайти", "Дорогий нині дар божий", "Люди летять все нижче і нижче. Як можна ставитися до людини що б подібне дарувати?", "Х**вий дар", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншоти

Скріншоти

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скріншоти

Нагадаємо, українці відкопали в АТБ унікальну "зелену" сметану і ледь не отруїлися.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , АТБ змінює ціни зі швидкістю світла, "сюрприз" буде чекати на касі: "Не подобається - йдіть на..."

Також "Знай.ua" писав, супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою "делікатесом": "Труять..