Незабаром у Харкові може значно змінитися ціна на тепло.

Про це повідомляється на сайті територіального відділення АМКУ.

Харківське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендує суб'єктам господарювання, які надають послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання змінити тарифи. АМКУ вимагає у постачальників тепла зниження ціна газ на 20%.

В Харкові може зрости ціна на тепло

У територіальному відділення АМКУ постачальникам тепла дали розпорядження змінити розмір нарахувань за послуги з постачання теплової енергії для потреб централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води. При перерахунку, тепловики повинні врахувати аномально теплу зиму і визначити ненадані або надані в неповному обсязі послуги.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Найближчим часом компанії, які постачають тепло повинні повідомити всім про прийдешні зміни. Таку інформацію можуть розмістити на веб-сайті органу місцевого самоврядування чи на власному сайті постачальника тепла.

Органи місцевого самоврядування Харківщини повинні забезпечити контроль за зміною розміру нарахувань.

Нагадаємо, раніше як платити за газ в 2020 році і не переплатити - нові правила

Як повідомляв портал "Знай.іа", українцям можуть компенсувати затримку пенсій і зарплат: кому пощастить

Також Знай.іа" писав, що на пенсію в 50 і знижка на комуналку? Слуги народу дали надію українцям, хто в "білому списку"