У Харкові в п'ятницю, 31 січня, буде хмарно і сиро. Дрібний дощ, який моросив всю ніч, трохи припиниться до обіду і відновиться до вечора. Про це розповіли на сайті Sinoptik.

Температура повітря в цей день особливо не зміниться – не більше, ніж в межах 1-3 градусів тепла, той же показник очікується вночі.

Надзвичайно теплим цей день 31 січня в Харкові був у 1955 році, тоді зафіксували 5 градусів тепла. А дуже холодним - у 1954 році, тоді вдарили морози до 31 градуса нижче нуля.

Погода в Україні 31 січня, Укргідрометцентр

За народним прогнозом погоди у цей день, 31 січня, відзначають свої іменини Афанасія і Кирили. Наші предки називали останній день зими «Афанасієм-ломоносом» - в цей період починалися самі злі морози, їх ще називали Афанасіївськими.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

«На ломиноса приморозитморозит ніс», «Прийде Афанасій Ломонос — бережіть щоки і ніс». Пурпурові хмари на заході в цей день віщував прихід сильного снігопаду на наступний день, з лютим вітром і морозами.

Крім того, помічали погоду за поведінкою ворон: якщо ці пернаті збиралися у зграї, то найсильніші морози ще попереду.

Як повідомляв Знай.uа у той час як ще не затих скандал про величезні зарплати чиновників, вирішили завдати нищівного удару по фінансах самих звичайних бюджетників, і навіть не одного. Очікуйте урізання зарплат і зняття надбавок.

Також Знай.uа писав, що тепер у школярів зовсім не буде вибору, доведеться вчитися і спілкуватися, а ось про інтернет і гаджети можна надовго забути. Законопроект вже зареєстрували.

Ще Знай.uа писав, що в Україні повідомили, якими способами зможуть не впустити в нашу країну китайський коронавірус, і як захиститися від нього.