У Харкові на лікарняному ліжку опинився іноземний студент – громадянин Китаю. На тлі страшних новин про поширення небезпечного коронавіруса не дивно, що багато городян стурбовані хворобою молодого чоловіка. Про те, на що хворий китайський студент, розповіли у прес-службі Харківської обласної держадміністрації, посилаючись на інформацію обласного відділення МОЗ.

Як повідомляється, студент був госпіталізований близько двох тижнів тому. За інформацією медиків, у хлопця діагностували пневмонію. При цьому студента вже встигли вилікувати, він нормально себе почуває і готовий до повернення до нормального життя.

"Два тижні тому в Харківську обласну інфекційну лікарню дійсно надійшов китайський студент з пневмонією. На даний момент він одужав і готується до виписки. Коронавірус у пацієнта не підтвердився", - розповіли чиновники.

За їх даними, в Харкові досі не підтверджено жодного випадку захворювання небезпечним коронавірусом, що вирує в Китаї.

Нагадаємо, Україна отримає спеціальні тест-системи, які допоможуть в діагностиці можливого зараження китайським коронавірусом 2019 - nCoV.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий лікар і декан медичного університету в Гонконзі заявив, що коронавірусом в Ухані може бути заражено більше 40 000 чоловік, що набагато більше, ніж подають офіційні дані.

Також портал Знай.uа писав, що Україна планує з наступного тижня обмежити пряме авіасполучення з Китаєм, де зараз борються з епідемією смертельного коронавіруса 2019-nCoV. Відомо, що захворювання вже зафіксовано в 16 країнах світу.