У Харкові сталася страшна НП, місцевий житель підірвав себе у власній квартирі.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Харківській області.

У неділю, 26 січня на лінію 102 надійшло повідомлення про вибух у Харкові на вулиці Світлій. На місце події прибув наряд поліції.

У Харкові чоловік сам себе підірвав у квартирі


За попередньою інформацією правоохоронців чоловік намагався покінчити життя самогубством. Фахівці розповіли, що в будинку стався вибух гранати "РГД-5".

В результаті вибуху чоловік загинув. Чоловікові відірвало руку і ногу, а також були отримані множинні осколкові поранення. На момент смерті харків'янину було 58 років.

У Харкові чоловік сам себе підірвав у квартирі


Зараз вирішується питання про внесення цього факту в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК України із позначкою "самогубств". Також всі причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Харкові чоловік сам себе підірвав у квартирі

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.uа писав, що у Харкові молодий чоловік страшно звів рахунки з життям. Про це розповіли в Головному управлінні Національної поліції Харківської області.