У Харкові громадський туалет, розташований у парку імені Горького, завоював звання «кращого туалету 2019 року». Про це стало відомо з повідомлення видання «Наш Харків».

За словами організаторів конкурсу, власників Музею історії туалету, доступність «чистого і доступного громадського туалету — це один з головних індикаторів цивілізованого суспільства». Вони також додали, що забезпечення можливості людині реалізувати його природні потреби в чистоті і теплі – це показник поваги до нього.

Крім того, чисті вбиральні сприяють розвитку туризму в місті. Все це говорить про те, що підтримка культури гігієни в громадських туалетах – важливе завдання міської влади.

Харківський туалет переміг відразу в двох номінаціях – він визнаний кращим «Інклюзивним туалетом» і «Громадською вбиральнею».

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Переможцю вручили відповідний сертифікат і пам'ятну емблему «Краща туалетна кімната «BEST WC-2019».

Нагадаємо, дочка скандального Добкіна показала рідкісний кадр з мамою, мало хто її бачив: "моя Муся".

Як повідомляв Знай.uа, дочка скандального Добкіна показала на весь Instagram, як любить татка: "Дуже схожі".

Знай.uа писав, Добкін пішов по стопах Кернеса і отримав "по шапці" від львів'ян: "В туалеті повісь".