Хмарна погода буде триматися в Харкові до самого вечора. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в понеділок, 20 січня вологість повітря в Харкові складе від 83 до 97%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -3 до -1 градусів.

Погода у Харкові


Схід сонця у цей день у Харкові буде спостерігатися у 07:21, захід можна побачити у 16:10.

20 січня відзначається Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна. Цей день є кінцем святок: "Іван Хреститель свята відвів".

Якщо у цей день стояла ясна і холодна погода, то літо очікувалось посушливе, а похмура і сніжна погода натякала на рясний урожай.

До 20-го січня закінчувались Хрещенські морози, і хоча попереду ще була майже половина зими, люди вже жили в очікуванні тепла: "Тріщи, мороз, не тріщи — пройшло Хрещення: дуй, хурделиця, не дуй — на Великдень пішло".

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа , синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще