У Харкові городяни, які проходили повз меблевий салон Rimini, розташований в районі станції метро "Наукова", стали свідками відвертих поз і сцен у виконанні оголеної красуні. Відповідні кадри оприлюднили в Telegram-каналі "Харків 1654".

Як повідомляється, дівчина влаштувала гарячу фотосесію на ліжку, розташованої у вітрині магазину. Варто відзначити, що меблевий салон до того часу вже припинив свою роботу. Перехожі не без інтересу зупинялися, щоб стати глядачами безкоштовного шоу для дорослих.

До речі, видно дівчину було дуже навіть добре: в магазині панорамні вікна і сильне освітлення. Завдяки цьому городяни розглянули всі пози, в які ставала гаряча красуня.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Скрін відео

Поки не відомо, як на інцидент відреагували в керівництві магазину, і була оголена фотосесія узгоджена з адміністрацією салону.

Нагадаємо, що в результаті обшуку суд заарештував вилучену приховану камеру з кабінету УЗД гінекологічного діагностичного центру. Приміщення було орендовано у Одеського обласного онкодиспансеру.

Як повідомляв портал Знай.uа, хакери використовують шкідливе програмне забезпечення, щоб знімати людей через веб-камери під час перегляду порно.

Також портал Знай.uа писав, що колишнього учасника відомої групи "Кар-мен" Богдана Титомира звинуватили в спробі згвалтування.