На посаду начальника патрульної поліції Харкова призначили нову людину. Її вже представили колективу під час наради.

Про це повідомляє "Суспільне"

У середу, 15 січня харківським правоохоронцям представили нового начальника патрульної поліції області, ним стала Олена Стрижак. Наказ про її призначення підписали у вівторок, 14 січня.

Альона Стрижак розповіла новому колективу, що завжди готова прийти на допомогу і підтримати у будь-яких починаннях та нововведення. А також новий начальник патрульної поліції Харкова висловила надію на плідну співпрацю з новим колективом.

Олена Стрижак


"Я людина, яка завжди включиться в будь-яку проблему. Завжди буду готова до спілкування і завжди беру участь у починаннях, нововведення. Сподіваюся, що наша співпраця буде виключно позитивом для цього управління, для цього колективу, для цього регіону", - сказала Стрижак.

Новому начальнику харківської патрульної поліції Олені Стрижак - 31 рік, вона родом з Дніпра. Раніше вона обіймала посаду заступника начальника Управління патрульної поліції в Хмельницькій області. В патрульній поліції працює з 2016 року.

Нагадаємо, не Оманом єдиним: де і за скільки відпочивав Зеленський за пів року президентства

Як повідомляв портал "Знай.ua" в Дубаї засіяли небо яскраві спалахи: бурхлива блискавка вразила найбільший хмарочос у місті

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, як буде працювати аналог 911 в Україні