У вівторок, 7 січня, у Харкові очікується похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Без опадів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Погода у Харкові 7 січня, Ілюстративне фото

Температура повітря очікується від -4 градусів увечері та до -1 градуса вдень, вологість повітря - від 53 до 71%.

Народний прогноз погоди

7 січня відзначається Різдво — один з головних християнських свят. З давніх часів це день примирення, доброти, миролюбності, прославлення Христа. Наші предки помітили, якщо у цей день тепло — весна буде холодна. Якщо ж у день Різдва холодно і хурделиця, буде холодно і літом. Густий іній і сніг у цей день передвіщали літом достаток хліба і малини. Незважаючи на урочистість цього свята, світлий, ясний день вказував на неврожай. А багато зірок на небі — на врожай грибів, ягід і гороху.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.