Весь день у Харкові буде хмарним. Нічний сніг до ранку закінчився. Перша половина дня пройде без опадів, а ввечері дощ зі снігом почнеться знову.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 31 грудня вологість повітря в Харкові складе від 72 до 94%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -2 до +3 градусів. Синоптики попереджають про замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі, а також про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода у Харкові


Схід сонця у цей день у Харкові буде спостерігатися у 07:31, а захід можна побачити в 15:44.

В останній день грудня вшановується пам'ять святителя Модеста, який вважається покровителем худоби. Чим сильніші були морози у цей день, тим менше були можливі у майбутньому снігопади і заметілі. Погода цього дня вказує, якою буде погода в червні.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.