В Харкові під час новорічного корпоративу в одному з місцевих ресторанів сталася пожежа.

Про це повідомляє інформаційний портал "Східний дозор".

У четвер, 26 грудня в Харкові загорівся ресторан, всередині якого були відвідувачі. Відомо, що загоряння сталося близько опівночі на кухні ресторану "Містерія". Цей ресторан розташований на проспекті Петра Григоренка.

Пожежа у Харкові


Очевидці події розповіли, що на момент загоряння усередині ресторану знаходилися люди, вони святкували новорічний корпоратив. Всіх відвідувачів оперативно евакуювали з будівлі.

На місце події прибуло кілька бригад рятувальників ДСНС, а також швидка допомога. Співробітники ДСНС оперативно ліквідували загоряння. На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Зараз фахівці встановлюють причини та обставини займання.

Нагадаємо, що комісія українського уряду назвала причини пожежі в коледжі Одеси. Відомо, що ця трагедія забрала життя 16 людей, серед яких діти, викладачі та рятувальники.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Києві в гуртожитку одного з університетів стався спалах, з-за цього довелося евакуювати всіх студентів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що курйозний випадок пограбування стався у Росії в Краснодарському краї. Грабіжник-невдаха спробував спалити два магазини.