У Харкові на одній з дитячих майданчиків міста знайшли вибухонебезпечний предмет. Він знаходився просто в дуплі дерева, яке розташоване безпосередньо біля дитячого майданчику.

Про це повідомляє Інформаційний портал "newsroom".

У Харкові в понеділок, 23 грудня близько 14:00 виявили гранату недалеко від проспекту Науки. Граната була захована в дуплі дерева, яке розташоване біля дитячого майданчику.

До правоохоронців звернувся двірник, який під час виконання своїх обов'язків виявив небезпечний предмет. Правоохоронці оперативно прибули на місце події. Вони виявили, що у боєприпасу відсутній запал.

Біля дитячого майданчика знайшли гранату

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Небезпечна знахідка була вилучена і відправлена на експертизу. Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради та вбивство його сина: хлопцям трохи більше 20-ти років, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.