Харків у середу, 18 грудня, чекає хмарна, але суха погода з туманами. Про це повідомили на метеорологічному сайті Sinoptik.

Температуру повітря обіцяють не рекордно теплу, але досить комфортну, як для грудня - до 5 градусів тепла. Вночі трохи холодніше, до 4 градусів тепла.

найтеплішим цей день було у 1982 році – 7,7 градусів тепла, а самим рекордно холодною – у 1997 році – більше 22 градуси морозу.

Погода в Україні 18 грудня, Укргідрометцентр

Народ 18 грудня почитав Саву Освяченого. Вважалося, що якщо у цей день дощова погода, значить, буде неврожайний весь рік. Взимку наступають хмари з півночі - потепліє. Зима малосніжна - літо посушливе. Взимку сухо й холодно - влітку сухо й жарко. Якщо взимку вітер подув з півночі - буде дуже холодно, а якщо зі сходу — скоро прийдуть морози. Багато снігу намете - багато хліба прибуде. Сніг на полях - зерно в засіках. Якщо снігу по коліна - бути врожаю. Якщо взимку сніг лягає рівно - літо очікується сухе; якщо гребенями, то вологе. Зима снігова - літо дощове, взимку хуртовина і влітку негода.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи буде 2020 рік таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.uа писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Вона принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.