Відомо, що у зв'язку з виявленням захворювання кору та у відповідності з чинним законодавством в Українській медичній стоматологічній академії реалізуються необхідні заходи щодо попередження розповсюдження заразного інфекційного захворювання.

В УМСА оголосили карантин

Так, із п'ятниці, 13 грудня, всі студенти в зв'язку з завершенням навчального семестру та за рішенням керівництва УМСА отримали можливість відпочити до 7 січня 2020 року. Більш того, скасовуються також і всі види інших занять, відпрацювання заборгованості, культурно-мистецькі заходи і тому подібне.

В УМСА оголосили карантин

Також зазначається, що отримана інформація про причетність хірургічного відділення Полтавської обласної клінічної лікарні ім. Н. Скліфосовського до спалаху цього захворювання не відповідає дійсності.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні набув чинності новий указ про зміни в переліку медичних протипоказань до вакцинації.

Як повідомляв портал Знай.ua, взимку грип буде лютувати в Україні. Ймовірна епідемія взимку і навесні 2020 року. Медики прогнозують, що сезонне захворювання буде важче порівняно з іншими спалахами інфекції за останні 15 років.

Також портал Знай.ua писав, що правила виклику карети швидкої допомоги затверджено наказом Міністерства охорони здоров'я від 1 червня 2009 року №370. Але вже з 1 січня 2019 року в Україні запроваджуються нові правила.