У Полтаві молодята влаштували свято не лише собі, але й кільком десяткам тварин, які перебувають у притулку «Чак». Про це розповіла власниця притулку Анжела Рослова.

За її словами, молоді люди привезли для тварин велику кількість сухого корму та теплі речі на підстилки. Виявилося, що напередодні вони відсвяткували весілля, але замість букетів попросили гостей принести із собою корм для собак.

На весіллі було 35 гостей, тож і корму вийшло чимало. Не всі гості підтримали ідею відмовитися від квітів, але всі приїхали із смаколиками для тварин.

За словами нареченої Жанни Кремпохи, вони із чоловіком вирішили, що букети – це даремне витрачання грошей, а можливість комусь допомогти – набагато важливіша.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фото: Сергій та Жанна Кремпохи з подарунками гостей, ЗМІСТ

Для благодійницької акції Жанна та її чоловік Сергій обрали притулок у селі Мачухи, оскільки він знаходиться поза містом, і туди не дуже охоче їдуть волонтери.

Молодята раніше не були у притулках для тварин, але зазначають, що чули про проблеми із фінансуванням та утриманням таких закладів. Тому вирішили не залишатися осторонь, а допомогти, чим можуть.

Нагадаємо, у лісі під Дніпром знайшли мішок з малюками, на таке здатні тільки звірі: моторошні фото.

Як повідомляв Знай.uа дівчина підібрала на вулиці милого щеняти, але той виявився давно зниклим диким звіром.

Знай.uа писав, щеня на мільйон: маленький українець зробив неймовірне заради хвостатого улюбленця.