Під популярний бутік у Харкові, який займається реалізацією хутряних виробів, підкинули мертву вівцю.

Відповідна інформація та моторошні фото були опубліковані у Telegram-каналі "ХХ".

"На Маяковського при вході у хутряний бутік повісили мертву вівцю", - йдеться у повідомленні.

Мертва вівця біля входу в бутік, фото: Telegram-каналі ХХ

Скоріш за все, таким моторошним чином прихильники заборони торгівлі хутряними виробами хотіли привернути увагу харків'ян до проблеми убивства тварин "заради шуб". Однак у даному випадку виходить, що анонімні "зоозахисники" відповіли убивством на убивства, при цьому, щоправда, добряче налякавши персонал та відвідувачів популярного магазину.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Україні останніми роками набирає обертів рух проти жорстокого поводження та убивства тварин. Восени 2019 містами України прокотилися декілька так званих "антихутряних маршів".

Нагадаємо, у Львові близько півсотні людей вийшли на акцію на захист тварин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", завжди актуальні: приголомшливі сукні, в яких будь-яка дівчина буде виглядати королевою.

Також "Знай.uа" писав, про пір'я, вирізи, леопардовий принт та хутро: найяскравіші образи зірок на королівському весіллі.