У Полтаві готується до свого акторського дебюту собака з Харкова – англійська вівчарка Омелі. Про це розповідає місцеве телебачення.

Як зазначається, вперше тварина з’явилася перед глядачами на арені цирку. Наступним кроком чотирилапої акторки стане роль у спектаклі «Собаче серце», прем’єра якого запланована в полтавському драматичному театрі імені Гоголя 7 та 8 грудня.

Господарка тварини Дар’я Майчук впевнена, що її підопічна цілком здатна зіграти роль у настільки серйозній постановці. Їй доведеться довгий час сидіти непорушно, слухати акторів, не боятися глядачів. Наприкінці вистави Омелі дістанеться хвилина слави – для неї запланували сольний епізод, під час якого вона продемонструє вміння виконувати команди.

Поки що в очікуванні репетицій Омелі проводить час у гримерці, грається м’ячем та гріється під простирадлом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, чиновник-шкуродер по-звірячому розправився з собакою

Як повідомляв портал Знай.ua, малолітні тирани влаштували катівню беззахисним тваринам

Також Знай.ua писав, у Харківській області отримав вирок суду чоловік, який вбив собаку.